Mot min drömlägenhet

January 31, 2018 Livet, Övrigt

 

Jag ska flytta. Ja, det är sant. Jag som just har målat om sovrummet och som trivs så bra i min mysiga lilla etta. Men det är faktiskt så att jag har köpt min drömlägenhet. Den bara dök upp och jag var tvungen att slå till, jag kände att jag verkligen inte kunde låta någon annan få köpa den. Det är en större lägenhet än vad jag har idag men fortfarande en etta. Grejen är att det är en gammal lägenhet med djupa fönster som man kan sitta och dricka kaffe i. Det är stuckatur i taket, höga lister och ett fantastiskt ljust trägolv. Köket är relativt nygjort och verkligen ett ”Frida” kök. Toaletten är inte omgjord men det kan jag leva med ett tag tills jag har råd att göra om den.

När jag budade på lägenheten var det ett högt tryck, många var intresserade och budgivningen gick fort framåt. Jag hade mitt budgettak och kände efter ett tag att jag fick chansa och lägga mitt högsta bud, även att budgivningen var en bit därifrån. Jag ville däremot ”locka” med något mer för att de skulle släppa lägenheten just till mig så jag la in i budet att de inte behöver flyttstäda lägenheten utan bara lämna den. De tog mitt bud och lag skrev på kontraktet samma kväll.

Så inte nog med att jag ska packa och flytta, jag har även två lägenheter som ska städas. Jag har faktiskt bestämt mig för att anlita en städfirma. Det tar alltid så mycket längre tid än man tänker att flyttstäda och nu ska jag dessutom städa två lägenheter. För att hitta en städfirma googlade jag städservice Skövde och hittade då Skaraborgs Städ. De har varit här och kollat på min lägenhet och gett mig ett pris och även beräknat pris på städning i min nya lägenhet. Det känns så skönt att slippa flyttstädningen. Jag vet att det blir ordentligt gjort och jag kan fokusera på att packa och samtidigt passa på att lägga tid på att rensa ur garderoben, sånt som jag annars aldrig hinner. Det ska bli så roligt att få flytta in i min drömlägenhet!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *