2020 – Man ska ha husvagn!

August 24, 2020 Övrigt
husvagnstillbehör

Att semestra med husvagn har länge betraktats som den kanske tråkigaste och fantasilösa formen av semestrande, men så är det inte idag. Att campa är det tradigaste och mest riktiga du kan göra 2020.

Covid-19
Det mest riktiga man kan göra idag är att hålla sig i Sverige. I och med pandemin så begränsades möjligheterna till utlandssemester. Riktlinjerna förespråkar också att man inte ska resa längre än två timmar från hemmet.

Husvagnar och husbilar säljer som smör i solsken
Svenskarna har tagit hemester till helt nya höjder. Sällan har det sålts så många fritidshus, båtar, husbilar och husvagnar som i år. Många tror att trenden med att hemestra i Sverige kommer hålla i sig.

Att ha kontroll på sin semester
Den som har en sommarstuga, segelbåt, husbil eller husvagn har alltid lättare att bara ta semester utan att planerad så mycket. Du kommer aldrig bli sittande på en flygplats på grund av uteblivna flyg. Du kommer också veta att du alltid ha ett bra ”hotellrum”.

Husvagnen och husbilen – de nya gästrummen i Coronatider
Trots pandemin så vill vi ju fortfarande umgås. För att vara på den säkra sidan så umgås vi gärna med våra gäster utomhus där risken för eventuell smitta minskar. Övernattande gäster kan på ett smidigt och säkert sätt övernatta i sin egen husvagn eller husbil. Eller varför inte i värdens husvagn eller husbil.

Gör husvagnen till din personliga plats
Den tid då husvagn eller husbil inte används är inte bortkastat, se istället husvagnen eller husbilen som ett extra rum, någonstans att dra sig undan för ett stund. Inred så som du vill ha det. Är det fint så trivs du. Idag finns det mycket husvagnstillbehör att köpa, resten kan du göra själv. Det är helt möjligt att både måla och tapetsera i en husvagn. Tänk bara på välja material som tål, fukt. Kan du sy så är kuddar och anat stoppat material enkelt att förnya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *