Mitt första inlägg

November 17, 2017 Hälsa, Livet, Mode
Frida med solglasögon

 

Frida med solglasögon

Hallå allihopa!

Mitt namn är Frida och jag är en tjej i 20-års åldern som arbetar som logoped. Jag är helt ärligt så kär i mitt yrke. Jag älskar att kunna hjälpa andra med deras bekymmer och hitta en lösning som kommer att vara till hjälp i deras liv.

Mina andra intressen består av mode och hälsa. Mode har varit en stor del av mitt liv nästan så länge jag kan minnas tillbaka. Och nej, jag blev inte intresserad på egen hand utan det var min mamma som alltid skaffade snygga kläder åt mig. Men det var inte bara nya kläder som inhandlades, utan min mamma var väldigt mån om att ofta köpa begagnade kläder på second-hand. Detta tankesätt använder även jag mig av när jag börjar bli sugen på att uppdatera garderoben. Vissa av dem där dyra lyxmärkena har otroligt snygga produkter, men deras prislappar brukar ofta var lite för höga för min smak. Det är då second-hand är alldeles perfekt!

Hälsa är också någonting jag verkligen tycker om att ägna mig åt, vara sig det är på egen hand eller i sällskap. När jag var yngre höll jag på med allt ifrån simning, basket, fotboll, innebandy och säkert en hel drös med andra sporter som jag inte kommer ihåg. Nuförtiden är tiden lite knappare och det brukar bli några gympass i veckan blandat med löpning när vädret och temperaturen tillåter detta.

Så det var väl en liten introduktion om mig. Jag hoppas att ni kommer trivas här och vi syns!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *