Dags att måla om sovrummet

November 28, 2017 Livet, Övrigt
Nymålat sovrum

Hejsan allesammans!

Sovrummet är en plats som vi spenderar en väldigt stor del av våra liv i. Eller mer specifikt så är det faktiskt i sängen, men ni hänger med på vad jag menar. Sovrummet ska för mig vara en trivsam och fridfull plats där jag kan känna ett otroligt lugn och ha möjligheten att koppla bort min stress. För hur man än gör så går man alltid och blir stressad över någonting, oavsett om det kan te sig vara obetydligt i vissa tillfällen. Det jag bestämde mig för några veckor sedan var att mitt sovrum behövde en uppdatering. Dels gällande de möbler jag hade, men även att jag ville måla om väggarna som jag tyckte såg riktigt tråkiga och slitna ut.

Min tanke från början var att göra allting själv, dels för att tjäna in arbetskostnaden och för att ha ett litet projekt att genomföra under en dag eller helg. Så jag började kolla upp vad för tips jag kunde hitta som skulle vara till hjälp och vilken sorts färg som var rätt för just mitt sovrum. Detta var dock lite svårare än jag från början hade trott. Det är verkligen mer än vad man kan tro när det har med färg och material att göra. Istället för att känna mig upplyft och motiverad blev jag motsatsen, och det var då jag bestämde mig för att hitta någon som kunde måla om mitt sovrum på ett snyggt och professionellt sätt.

Jag sökte lite online och hittade en del bra, och mindre bra, företag som verkade intressanta. Det jag har lärt mig och som jag kan tipsa om är att söka offerter från flera företag eftersom priserna kan skilja sig väldigt mycket från ett företag till ett annat. Så efter att ha jämfört några offerter så valde jag det företag som jag ansåg bäst och mest prisvärt, vilket var måleristudion.se. I helgen hem två personer som snabbt och enkelt målade om mitt sovrum. Jag blev nästan förvånad över hur snabbt det gick och hur bra kvalité som slutresultatet hade. Sedan så valde jag att lägga till en liten extra detalj som ni kan se på bilden, bara för att lägga min egen prägel på det hela. Om ni vill ha hjälp att måla om hemma vet ni vart ni kan vända er nu!

One Reply to “Dags att måla om sovrummet”

  1. Thanks for your short article. I would like to say a health insurance dealer also works best for the benefit of the actual coordinators of your group insurance. The health insurance professional is given an index of benefits wanted by a person or a group coordinator. Exactly what a broker does indeed is find individuals and also coordinators which in turn best fit those wants. Then he gifts his recommendations and if all parties agree, the actual broker formulates binding agreement between the 2 parties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *