Hur stor roll spelar bilinredning

January 14, 2020 Övrigt
bilinredning

Jag har börjat kolla på att köpa en bil och har insett att det är mycket att tänka på. Lite backstory först. Jag har kollat på både nya och begagnade bilar, från egentligen de flest olika märkena. För begagnade bilar så är milen givetvis det viktigaste och det är väl mest det jag värderar, tror jag. Men detta inlägget kommer handla om något annat än just milen, nämligen bilinredning. Varför? Jo för jag har insett att oavsett om jag kollar på en ny eller begagnad bil så spelar en snygg bilinredning ganska stor roll för mig. Givetvis så vill jag gärna ha lite funktioner som backsensorer, farthållare osv. Alla dessa funktioner som jag letar efter väger dock inte lika tungt som en snygg bilinredning har jag märkt. Det är liksom inte en deal breaker om en bil inte har parkeringssensorer, men en bilinredning kan vara det. Det finns två saker jag tänker på här också. Det ena är färgen. Jag har insett att jag absolut inte tycker om ljusa inredningar. Den ska alltså vara mörk, gärna svart eller grå. Jag har gärna någon annan färg på sömmarna eller något och detaljer, men det mesta tycker jag ska vara mörkt. Det andra bil bilinredning ska ha är rätt material. Jag vill gärna att den inte är i skinn. Dels för att jag inte tycker det är lika snyggt som t.ex. mocka eller tyg, men också för att det inte är lika skönt. Att sitta en varm sommardag och klibba fast mot en bilinredning i skinn, usch.

 

Jag tror faktiskt att det inte bara är jag som tycker det är viktigt med rätt bilinredning, både under tiden man har den men också när man ska sälja den. Jag har märkt på de begagnade bilarna att de med ljus inredning ligger kvar längre på blocket. Kanske ska det inte spela så stor roll, men det gör det i alla fall i min bil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *