Den perfekta julklappen till alla pappor

December 11, 2017 Mode, Övrigt
Tissot klocka på tidning

Nu när juletiderna börjar göra sig mer påminda så är det också dags att börja inhandla de sista julklapparna. Vissa kanske har varit ute i god tid och redan köpt alla julklappar som behövs, medan andra kanske fortfarande står och tar ut riktningen. För att köpa julklappar är inte alltid det lättaste som finns. Antingen så kan man luska ut vad någon vill ha och på sätt och vis överraska med en julklapp. Eller så finns de där som är lite mer svåra när det kommer till julklappar.

I min familj så är det min pappa. Varje år så är det samma visa: “jag vill inte ha några julklappar, jag har redan allt som behövs här”. Det är såklart väldigt fint sagt och vi har faktiskt gått med på det vissa år. Andra jular så har vi smugit in ett paket eller två under granen. Även fast han är lite motvalls så blir han glad över paketen han får.

I år hade vi i familjen tänkt att gå ihop och överraska pappa rejält, nämligen genom att köpa en klocka. Klockor, framförallt herrklockor, har varit en av pappas passioner i livet. Han blir ofta väldigt exalterad när han berättar om specifikationer och egenskaper som en viss model har. I dessa lägen är det bara att le och nicka vänligt då min passion tyvärr inte sträcker sig så långt. Jag gillar dock klockan som en snygg accessoar som kan höja en outfit till nästa nivå.

Så hur ska man välja ut en klocka åt en annan person? Detta kan vara en svår fråga om man inte har ett urval sedan tidigare att gå på. Lyckligtvis för oss så har pappa ganska många klockor och det går att urskilja vilken modell och tillverkare som han tycker om. Om det inte går att urskilja något tycke så gör du bäst i att bara fråga. Då är det svårt att bli helt fel. Nu väntar vi med spänning inför jul då vi kan se pappas reaktion när han får en julklapp att öppna. Och det är inte vilken julklapp som helst, utan en med riktig omtanke och som vi vet han kommer tycka om. Om du söker efter den perfekta julklappen till din pappa så kan jag verkligen rekommendera att köpa en klocka. För kom ihåg, klockor går aldrig ur tiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *